Vår landsbygdsroll


Tror du att mat, energi och livskvalitet är viktigt även i morgon? Det tror vi.
Landsbygden utgör en gemensam grund för de frågor Jordbruksverket hanterar. Vi verkar för att utveckla och ta tillvara de möjligheter som finns på landsbygden för att Sverige ska klara några av framtidens utmaningar; jobben, livsmedelsförsörjningen och energiomställningen.

Landsbygdens frågor griper in i de flesta politikområden. Det är också många myndigheter som ska beakta landsbygdens frågor som en naturlig del av sitt uppdrag. Vår ambition är att genom konstruktiv dialog samverka med andra myndigheter, organisationer och företag för att landsbygdens utvecklingskraft ska tas tillvara.

Annonser

3 kommentarer till Vår landsbygdsroll

 1. Frida Jönsson skriver:

  Hejsan Christel! Jag har mailat dig på: christel.gustafson@jordbruksverket.se hoppas det kommer fram! Jag jobbar med ett projekt som stödjer unga företagare på landsbygden:
  http://www.tillvaxtrummet.se och vill gärna komma i kontakt med dig.
  mvh
  Frida Jönsson, 0709 688 883
  frida@tillvaxtrummet.se

 2. Anders Darenius skriver:

  Hej Christel!
  Vart tog ditt blogginlägg – Sommar, tid för slåtter och tankar – vägen ? Jag tyckte den gav upphov till en dialog som var såpass intressant att den borde delges bloggläsarna.
  Hälsningar
  Anders Darenius

  • Se landet! skriver:

   JAg försökte ringa, talade in ett meddelande på din telefonsvarare. JAg tog bort inlägget, håller nog med om att det var privat snarare än personligt. Därmed försvann också kommentarerna, vilket kanske var synd. JAg tar gärna en dialog kring hur vi som tjänstemän ska kunna ha en bra dialog med medborgare i dagens mediabrus, en fråga vi diskuterar rätt ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s